Een mondhygiëniste richt zich op preventie en mondverzorging om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. In onze praktijk staat een ervaren mondhygiëniste in Zwolle voor u klaar.

Waarvoor kun je terecht bij een mondhygiënist?

  • Als u regelmatig last van tandsteen heeft
  • Als u regelmatig last van gaatje hebt
  • Als u last heeft van een vieze smaak of slechte adem
  • Als u verkleurde tanden heeft
  • Als u last heeft van bloedend tandvlees
  • Als u een gevoelig gebit heeft

Buiten de bovengenoemde punten zijn er nog veel meer problemen waarvoor je bij onze mondhygiëniste in Zwolle terecht kunt.

Over onze mondhygiëniste

Mondhygiëniste Elizabeth Postma is afgestudeerd aan de Opleiding Mondhygiënist te Utrecht. Zij is geruime tijd verbonden geweest aan de Rijks Universiteit Groningen waar zij werkzaam was in het onderwijs en patiëntenbehandeling op de afdeling Parodontologie Groningen. Tevens heeft zij lange tijd gewerkt in de Praktijk Parodontologie Groningen. Zij is lid van NVM-mondhygiënisten en gespecialiseerd in het behandelen van tandvleesproblemen.

(Preventieve) hulp nodig bij mondverzorging?

Mondhygiëniste Elizabeth is op dinsdag werkzaam in de praktijk in Zwolle zuid. Je kunt bij haar terecht als je hulp nodig hebt bij je mondverzorging en/of het voorkomen van tandbederf (cariës of gaatjes) en tandvleesaandoeningen. Dit kan op doorverwijzing van de tandarts of rechtstreeks. Elizabeth heeft veel persoonlijke aandacht voor de cliënt.

Bent u nog geen patiënt? Vul het inschrijfformulier in om u in te schrijven, neem telefonisch contact op of kom langs in onze praktijk in Zwolle. Wij beantwoorden graag uw vragen.