Toe aan een mooi gebit?
Word patiënt

Maak kennis met je nieuwe tandarts

Gertjan Postema, tandarts en implantoloog in Zwolle
Gertjan Postema
Tandarts

Welkom bij Tandartsenpraktijk Postema! Wij zijn een tandartsenpraktijk in Zwolle. Onze praktijk is gevestigd aan de Vrouwenlaan 129 in Zwolle-Zuid.

Ervaren en vriendelijke tandarts

Wij begrijpen dat tandartsbehandelingen niet altijd even leuk zijn. We zullen er alles aan doen om u toch een zo prettig mogelijke behandeling te geven. Dat doen we door oog te hebben voor de patiënt. Onze tandarts-implantoloog, algemeen tandarts, mondhygiëniste en preventie-assistentes zijn geduldig en vriendelijk.

Specialistische kennis en moderne technieken

De specialistische kennis en de jarenlange ervaring van het hele team draagt daaraan bij. Er wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur en nieuwe technieken, waaronder het scannen van het gebit. Hierdoor is ‘gips happen’ verleden tijd.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in implantologie en kunnen wij u helpen met diverse andere mondzorg behandelingen. Kortom, kiest u voor ons dan kunt u erop rekenen dat u terechtkomt bij een goede tandarts.

Makkelijk bereikbaar in Zwolle-Zuid

Tandartsenpraktijk Postema is makkelijk bereikbaar. Stadsbus 6 of 8 stopt in de buurt, halte Nieuwe Deventerweg/Ittersummerweg. Op het station kunt u eventueel overstappen. Dat maakt onze praktijk goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Komt u met de auto, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerkosten. Rondom de praktijk is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Uiteraard is er ook voldoende plek om uw fiets te stallen.

De voorkant van onze tandartsenpraktijk

Nieuwe patiënten

Zoekt u een goede tandartsenpraktijk in Zwolle-Zuid? Vul het formulier hieronder in om u aan te melden als nieuwe patiënt.

We hebben op het ogenblik wel een wachtlijst. Als er ruimte is voor een eerste controle afspraak wordt er contact met u opgenomen. Zie ook ‘werkwijze na aanmelding’ op de pagina ‘patiënt worden’.