Tandarts Postema en zijn team (een tandarts, een mondhygiëniste, zes preventie assistenten) bieden u een hoge kwaliteit aan tandheelkundige zorg.

Persoonlijk contact en een professionele aanpak

Patiënten die waarde hechten aan persoonlijk contact met hun (vaste) tandarts zijn aan het goede adres bij Tandartsenpraktijk Postema. Vanuit een planmatige aanpak wordt gewerkt aan uw gebit, waarbij kwaliteit en duurzame zorg voorop staan. Met behulp van de meest moderne technieken en materialen wordt u optimaal behandeld.

De praktijk is gericht op de algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en implantologie en werkt nauw samen met de naast gelegen orthodontiepraktijk. Zowel de tandarts als de mondhygiëniste en assistenten volgen regelmatig bijscholings-cursussen.

Over tandarts-implantoloog Gertjan Postema

Tandarts-implantoloog Gertjan Postema is in 1992 afgestudeerd aan ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam). Vervolgens heeft hij meerdere cursussen gevolgd op het gebied van de implantologie, endodontie (wortelkanaalbehandelingen) en esthetische tandheelkunde. Met name implantologie heeft zijn interesse, 1 dag in de week wijdt hij zich volledig aan implanteren. Na een opleiding voor implantoloog te hebben gevolgd aan de universiteit van Bern (Zwitserland) is hij sinds 2000 aan het werk als erkend implantoloog, geregistreerd bij de NVOI. Hij implanteert voor vervanging van enkele tanden of kiezen (ook in esthetisch kritische gevallen) en voor het weer vast zetten van uw kunstgebit.

Over mondhygiëniste Elizabeth Postma

Mondhygiëniste Elizabeth Postma is afgestudeerd aan de Opleiding to Mondhygiënist te Utrecht. Zij is geruime tijd verbonden geweest aan de Rijks Universiteit Groningen waar zij werkzaam was in het onderwijs en patiëntenbehandeling op de afdeling Parodontologie Groningen. Tevens heeft zij lange tijd gewerkt in de Praktijk Parodontologie Groningen. Zij is lid van  NVM-mondhygiënisten en gespecialiseerd in het behandelen van tandvlees problemen.