Tandarts-implantoloog Gertjan Postema, tandarts Gerjon Korterink en hun team (een mondhygiëniste, zes preventie assistenten, twee baliemedewerkers) bieden u een hoge kwaliteit aan tandheelkundige zorg.

Persoonlijk contact en een professionele aanpak

Patiënten die waarde hechten aan persoonlijk contact met hun (vaste) tandarts zijn aan het goede adres bij Tandartsenpraktijk Postema. Vanuit een planmatige aanpak wordt gewerkt aan uw gebit, waarbij kwaliteit en duurzame zorg voorop staan. Met behulp van de meest moderne technieken en materialen wordt u optimaal behandeld.

De praktijk is gericht op de algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en implantologie en werkt nauw samen met de naast gelegen orthodontiepraktijk. Zowel de tandartsen als de mondhygiëniste en assistenten volgen regelmatig bijscholings-cursussen.

Over tandarts-implantoloog Gertjan Postema

Tandarts-implantoloog Gertjan Postema is in 1992 afgestudeerd aan ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam). Na een paar jaar gewerkt te hebben in een tandartsenpraktijk in Amstelveen, deed zich in 1998 de mogelijkheid voor om een tandartsenpraktijk op te starten in Zwolle. Gertjan heeft meerdere cursussen gevolgd op het gebied van implantologie, endodontie (wortelkanaalbehandelingen) en esthetische tandheelkunde. Naast algemene tandheelkunde heeft implantologie zijn interesse. Na een opleiding voor implantoloog te hebben gevolgd aan de universiteit van Bern (Zwitserland) is hij sinds 2000 ook aan het werk als erkend implantoloog, geregistreerd bij de NVOI. Eén dag in de week (dinsdag) wijdt hij zich volledig aan implanteren: het plaatsen van implantaten voor vervanging van enkele tand(en) of kiezen, alsmede voor het vastzetten van een kunstgebit (klikgebit), maar ook het uitvoeren van uitgebreidere implantologie behandelingen zoals botopbouw, sinuslift, esthetische fronttand vervanging, complexe diagnostiek, e.d. Gertjan werkt van maandag t/m donderdag in de praktijk.

Sinds januari 2021 werkt Gertjan 2x in de maand als implantoloog bij Mondzorgcentrum Wiranto & Go in Almelo.

Over tandarts Gerjon Korterink

Tandarts Gerjon Korterink is in 2004 afgestudeerd aan ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam). Hij heeft in Amsterdam gewerkt als schooltandarts en als tandarts algemeen practicus. Hier is hij ook begonnen met implanteren.
Zeven jaar geleden is hij met vrouw en kinderen weer teruggegaan naar Zwolle, de plek waar hij is opgegroeid, en werkte bij een tandartspraktijk in Nunspeet. De algemene tandheelkunde heeft zijn interesse. Gerjon heeft meerdere cursussen gevolgd op het gebied van implantologie, maar ook diverse cursussen die betrekking hebben op de algemene praktijk.
Gerjon werkt op maandag, woensdag en vrijdag (vrijdag tot 15.30uur) in de praktijk, op dinsdag verleent hij ambulante mondzorg in zorginstellingen/wooncentra regio Oost-Nederland. Vanaf 30 oktober 2023 werkzaam op woensdag en vrijdag.

  • BIG-registratienummer: 99062731302
  • KRT geregistreerd

Over mondhygiëniste Elizabeth Postma

Mondhygiëniste Elizabeth Postma is afgestudeerd aan de Opleiding to Mondhygiënist te Utrecht. Zij is geruime tijd verbonden geweest aan de Rijks Universiteit Groningen waar zij werkzaam was in het onderwijs en patiëntenbehandeling op de afdeling Parodontologie Groningen. Tevens heeft zij lange tijd gewerkt in de Praktijk Parodontologie Groningen. Zij is lid van NVM-mondhygiënisten en gespecialiseerd in het behandelen van tandvlees problemen. Elizabeth werkt op dinsdag en vrijdag (vrijdag tot 14.00 uur).