Wegafsluiting nabij praktijk 25 nov-5 dec 2019! Omleiding, extra reistijd!

Let op, van 25-11 t/m 5-12 zijn we minder goed bereikbaar vanwege afsluiting kruisingen Ittersumallee-Zwarteweg-spoorovergang-nwe Deventerweg nabij Vrouwenlaan. Omleiding staat aangegeven, houd rekening met extra reistijd! Dit geldt vooral voor auto’s en brommers, fietsers ondervinden minder hinder. Bus 8 stopt helaas in die periode niet bij de praktijk, waardoor u na het uitstappen bij de (tijdelijke) dichtstbijzijnde halte nog een stukje moet lopen.

Mondscanner

We hebben geïnvesteerd in het meest moderne digitale instrument in de tandheelkunde op dit moment: de 3Shape TRIOS move mondscanner.
De digitale mondscanner vervangt het ‘happen’ voor een afdruk. De mondscanner is zeer comfortabel. De grootte van het scangedeelte is ongeveer zo groot als een tandenborstel. De camera glijdt gemakkelijk en snel over uw tanden, terwijl het 3D-video opnames maakt van uw gebit en mond.

gebitsscan mondscanner

Wachtruimte en balie vernieuwd

In de week van 29 okt t/m 2 nov 2018 is er flink geklust in de praktijk. De balie is geheel vernieuwd, de vloerbedekking in de entree en wachtruimte is vervangen. In verband met de privacy is ervoor gekozen om de balie te kunnen afsluiten met loket glas.