Nieuwe tandarts per 5 februari 2024

Bram Kamerbeek, net afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen als tandarts, zal van 5 februari tot 4 juni 2024 ons team komen versterken op de maandag.

Teamuitje 9-10 juni 2023

De praktijk bestaat op 15 juni 2023 al weer 25 jaar in Zwolle en dat mag gevierd worden. We zijn met het hele team afgereisd naar Kasteel Sterkenburg waar we heel hartelijk werden ontvangen door de duty-manager die ons een rondleiding door het kasteel gaf. ’s Avonds een diner in een restaurant in de buurt en daarna nog even rondwandelen in de kasteeltuin. Slapen in heuse kasteelkamers met elk een eigen thema. Verwend met een heerlijk ontbijt waarbij ene W-A ook van de partij was. Daarna nog een boogschietcursus in de kasteeltuin, waarbij bij nader inzien toch niemand met een appel op z’n hoofd wilde staan….. maar er werd wel regelmatig raak geschoten in de schijf! Tijd om weer naar huis te gaan….. op naar de 30 jaar!

Teamuitje 28 oktober 2022

We hebben een workshop geometric wallart gevolgd bij Buurman Utrecht. Buurman Utrecht is een werkplaats en bouwmarkt voor hergebruik van materialen. Wat ooit afval was krijgt bij hen een tweede leven. Zo dragen ze bij aan een duurzame wereld en gaan we logischer om met onze grondstoffen.
We hebben in twee groepen twee kunstwerken gemaakt van houtafval en gezien het mooie resultaat bleek maar weer dat we als team supergoed kunnen samenwerken en het ook erg gezellig hebben!

Een tweeluik die in de praktijk komt te hangen.

Vanaf maart 2022 werkt tandarts Korterink op maandag, woensdag en vrijdag

Tandarts Gerjon Korterink zal m.i.v. 1 maart 2022, naast de maandag en vrijdag, ook op woensdag werken. Op vrijdag is de praktijk na 15.30 uur gesloten.

Coronavirus

2021: ook tijdens lock-down mogen tandartspraktijken open blijven, zo ook onze praktijk. U kunt gerust een afspraak maken voor een controle of behandeling, we blijven extra hygiënemaatregelen treffen naast de al hoge standaard hygiënemaatregelen.

Update 15 december 2020: onze tandartspraktijk blijft open!
Gisteravond is er wederom een lock-down afgekondigd voor Nederland, maar dit geldt NIET voor tandartspraktijken! Wij zijn gewoon open voor behandelingen en houden ons, zoals altijd, strikt aan alle hygiëneregels. U kunt ons bellen voor een afspraak, u kunt gerust komen voor uw geplande behandeling MITS u geen klachten hebt die aan corona gerelateerd zijn. Maar dit wist u natuurlijk al, we leven al maanden met een virus dat veel impact heeft op iedereen en voorzichtigheid vereist. Laten we hopen dat we na deze lock-down en een vaccinatie in het vooruitzicht, in 2021 langzamerhand weer naar een normale samenleving toe kunnen gaan.

Update 22 april 2020: praktijk gaat weer open voor reguliere behandelingen!
Na de persconferentie van gisteravond door premier Rutte is het besluit genomen om langzaamaan de tandartspraktijken te laten opstarten. Er zijn in onze praktijk al sinds enige weken extra hygiëne maatregelen genomen (naast de al geldende hygiëne maatregelen), zodat we voor een ieder een zo optimaal mogelijke situatie hebben gecreëerd. Dat houdt in dat zowel de tandartsen en assistentes als de patiënt, aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om in de praktijk aanwezig te kunnen zijn. Tijdens het telefoongesprek tussen balie assistente en patiënt worden een aantal vragen gesteld, zodat er bekeken kan worden of u in onze praktijk behandeld mag worden of dat u doorverwezen moet worden naar een CAM tandarts (tandarts speciaal voor patiënten met Corona-klachten).

We doen er alles aan om u veilig van dienst te kunnen zijn!

Update 6 april 2020: praktijk alleen open voor spoedbehandelingen of behandelingen die niet lang kunnen wachten (tot 28 april). Middels een brief of telefoon worden patiënten die een afspraak in die periode hadden gepland, hierover geïnformeerd.

Coronavirus en een tandartsbezoek: waar moet je op letten?
Heb je binnenkort een afspraak bij de tandarts? Op Allesoverhetgebit.nl lees je het laatste nieuws over een tandartsbezoek en het coronavirus.

September 2020, tandarts Gerjon Korterink werkt ook op vrijdag.

Tandarts Gerjon Korterink zal m.i.v. september 2020, naast de maandag, ook op vrijdag (tot 15.00 uur) werken. Zijn patiënten hebben zo meer mogelijkheden om een afspraak te maken. Tevens zijn wij op vrijdagochtend telefonisch bereikbaar voor alle patiënten.

Tandarts Gerjon Korterink komt ons team versterken!

Vanaf 6 januari 2020 zal tandarts Gerjon Korterink in onze praktijk werkzaam zijn op de maandagen. Hij heeft inmiddels al 15 jaar ervaring als tandarts op het gebied van algemene tandheelkunde. Een aanwinst voor de praktijk!

Mondscanner

We hebben geïnvesteerd in het meest moderne digitale instrument in de tandheelkunde op dit moment: de 3Shape TRIOS move mondscanner.
De digitale mondscanner vervangt het ‘happen’ voor een afdruk. De mondscanner is zeer comfortabel. De grootte van het scangedeelte is ongeveer zo groot als een tandenborstel. De camera glijdt gemakkelijk en snel over uw tanden, terwijl het 3D-video opnames maakt van uw gebit en mond.

digitale scan van gebit
De digitale mondscanner
digitale mondscanner

Wachtruimte en balie vernieuwd

In de week van 29 okt t/m 2 nov 2018 is er flink geklust in de praktijk. De balie is geheel vernieuwd, de vloerbedekking in de entree en wachtruimte is vervangen. In verband met de privacy is ervoor gekozen om de balie te kunnen afsluiten met loket glas.