Vanaf september 2020 werkt tandarts Korterink ook op vrijdag!

Tandarts Gerjon Korterink zal m.i.v. september 2020, naast de maandag, ook op vrijdag werken. Zijn patiënten hebben zo meer mogelijkheden om een afspraak te maken. Tevens zijn wij op vrijdagochtend telefonisch bereikbaar voor alle patiënten.

Coronavirus

Update 15 december 2020: onze tandartspraktijk blijft open!
Gisteravond is er wederom een lock-down afgekondigd voor Nederland, maar dit geldt NIET voor tandartspraktijken! Wij zijn gewoon open voor behandelingen en houden ons, zoals altijd, strikt aan alle hygiëneregels. U kunt ons bellen voor een afspraak, u kunt gerust komen voor uw geplande behandeling MITS u geen klachten hebt die aan corona gerelateerd zijn. Maar dit wist u natuurlijk al, we leven al maanden met een virus dat veel impact heeft op iedereen en voorzichtigheid vereist. Laten we hopen dat we na deze lock-down en een vaccinatie in het vooruitzicht, in 2021 langzamerhand weer naar een normale samenleving toe kunnen gaan.

Update 22 april 2020: praktijk gaat weer open voor reguliere behandelingen!
Na de persconferentie van gisteravond door premier Rutte is het besluit genomen om langzaamaan de tandartspraktijken te laten opstarten. Er zijn in onze praktijk al sinds enige weken extra hygiëne maatregelen genomen (naast de al geldende hygiëne maatregelen), zodat we voor een ieder een zo optimaal mogelijke situatie hebben gecreëerd. Dat houdt in dat zowel de tandartsen en assistentes als de patiënt, aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om in de praktijk aanwezig te kunnen zijn. Tijdens het telefoongesprek tussen balie assistente en patiënt worden een aantal vragen gesteld, zodat er bekeken kan worden of u in onze praktijk behandeld mag worden of dat u doorverwezen moet worden naar een CAM tandarts (tandarts speciaal voor patiënten met Corona-klachten).

We doen er alles aan om u veilig van dienst te kunnen zijn!

Update 6 april 2020: praktijk alleen open voor spoedbehandelingen of behandelingen die niet lang kunnen wachten (tot 28 april). Middels een brief of telefoon worden patiënten die een afspraak in die periode hadden gepland, hierover geïnformeerd.

Coronavirus en een tandartsbezoek: waar moet je op letten?
Heb je binnenkort een afspraak bij de tandarts? Op Allesoverhetgebit.nl lees je het laatste nieuws over een tandartsbezoek en het coronavirus.

Tandarts Gerjon Korterink komt ons team versterken!

Vanaf 6 januari 2020 zal tandarts Gerjon Korterink in onze praktijk werkzaam zijn op de maandagen. Hij heeft inmiddels al 15 jaar ervaring als tandarts op het gebied van algemene tandheelkunde. Een aanwinst voor de praktijk!

Mondscanner

We hebben geïnvesteerd in het meest moderne digitale instrument in de tandheelkunde op dit moment: de 3Shape TRIOS move mondscanner.
De digitale mondscanner vervangt het ‘happen’ voor een afdruk. De mondscanner is zeer comfortabel. De grootte van het scangedeelte is ongeveer zo groot als een tandenborstel. De camera glijdt gemakkelijk en snel over uw tanden, terwijl het 3D-video opnames maakt van uw gebit en mond.

digitale scan van gebit
De digitale mondscanner
digitale mondscanner

Wachtruimte en balie vernieuwd

In de week van 29 okt t/m 2 nov 2018 is er flink geklust in de praktijk. De balie is geheel vernieuwd, de vloerbedekking in de entree en wachtruimte is vervangen. In verband met de privacy is ervoor gekozen om de balie te kunnen afsluiten met loket glas.