ACTIE! Eerste 100 aanmeldingen krijgen leuke attentie!

Vanaf 24 februari 2020 gaat er een actie van start: de eerste 100 aanmeldingen in onze praktijk krijgen bij de eerste afspraak een leuke attentie! Voorwaarde: één attentie per aanmelding (inschrijving van een stel/echtpaar of een gezin wordt ook gezien als één aanmelding) OP = OP!

Coronavirus, geen handen schudden

We volgen het laatste advies op om vanwege het opkomende coronavirus patiënten en bezoekers van de praktijk voorlopig geen hand meer te geven.

Volgens de actuele nieuwsberichten van de laatste dagen is vaak je handen wassen het belangrijkste om besmetting te voorkomen. Dat kan gewoon met normale zeep. Niezen kun je beter in de bovenkant van je arm doen in plaats van in je handen. Daarnaast blijkt ook dat elkaar de handen schudden niet verstandig is.

Tandarts Gerjon Korterink komt ons team versterken!

Vanaf 6 januari 2020 zal tandarts Gerjon Korterink in onze praktijk werkzaam zijn op de maandagen. Hij heeft inmiddels al 15 jaar ervaring als tandarts op het gebied van algemene tandheelkunde. Een aanwinst voor de praktijk!

Mondscanner

We hebben geïnvesteerd in het meest moderne digitale instrument in de tandheelkunde op dit moment: de 3Shape TRIOS move mondscanner.
De digitale mondscanner vervangt het ‘happen’ voor een afdruk. De mondscanner is zeer comfortabel. De grootte van het scangedeelte is ongeveer zo groot als een tandenborstel. De camera glijdt gemakkelijk en snel over uw tanden, terwijl het 3D-video opnames maakt van uw gebit en mond.

gebitsscan mondscanner

Wachtruimte en balie vernieuwd

In de week van 29 okt t/m 2 nov 2018 is er flink geklust in de praktijk. De balie is geheel vernieuwd, de vloerbedekking in de entree en wachtruimte is vervangen. In verband met de privacy is ervoor gekozen om de balie te kunnen afsluiten met loket glas.