Vanaf september 2020 is de praktijk ook op vrijdag geopend!

Tandarts Gerjon Korterink zal m.i.v. september, naast de maandag, ook op vrijdag werken. Hierdoor kunnen we tegemoet komen aan de patiënten die graag op vrijdag een afspraak willen maken.

Coronavirus

Update 22 april 2020: praktijk gaat weer open voor reguliere behandelingen!
Na de persconferentie van gisteravond door premier Rutte is het besluit genomen om langzaamaan de tandartspraktijken te laten opstarten. Er zijn in onze praktijk al sinds enige weken extra hygiëne maatregelen genomen (naast de al geldende hygiëne maatregelen), zodat we voor een ieder een zo optimaal mogelijke situatie hebben gecreëerd. Dat houdt in dat zowel de tandartsen en assistentes als de patiënt, aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om in de praktijk aanwezig te kunnen zijn. Tijdens het telefoongesprek tussen balie assistente en patiënt worden een aantal vragen gesteld, zodat er bekeken kan worden of u in onze praktijk behandeld mag worden of dat u doorverwezen moet worden naar een CAM tandarts (tandarts speciaal voor patiënten met Corona-klachten).

We doen er alles aan om u veilig van dienst te kunnen zijn!

Update 6 april 2020: praktijk alleen open voor spoedbehandelingen of behandelingen die niet lang kunnen wachten (tot 28 april). Middels een brief of telefoon worden patiënten die een afspraak in die periode hadden gepland, hierover geïnformeerd.

Coronavirus en een tandartsbezoek: waar moet je op letten?
Heb je binnenkort een afspraak bij de tandarts? Op Allesoverhetgebit.nl lees je het laatste nieuws over een tandartsbezoek en het coronavirus.

ACTIE! Eerste 100 aanmeldingen krijgen leuke attentie!

Vanaf 24 februari 2020 gaat er een actie van start: de eerste 100 aanmeldingen in onze praktijk krijgen bij de eerste afspraak een leuke attentie! Voorwaarde: één attentie per aanmelding (inschrijving van een stel/echtpaar of een gezin wordt ook gezien als één aanmelding) OP = OP!

Tandarts Gerjon Korterink komt ons team versterken!

Vanaf 6 januari 2020 zal tandarts Gerjon Korterink in onze praktijk werkzaam zijn op de maandagen. Hij heeft inmiddels al 15 jaar ervaring als tandarts op het gebied van algemene tandheelkunde. Een aanwinst voor de praktijk!

Mondscanner

We hebben geïnvesteerd in het meest moderne digitale instrument in de tandheelkunde op dit moment: de 3Shape TRIOS move mondscanner.
De digitale mondscanner vervangt het ‘happen’ voor een afdruk. De mondscanner is zeer comfortabel. De grootte van het scangedeelte is ongeveer zo groot als een tandenborstel. De camera glijdt gemakkelijk en snel over uw tanden, terwijl het 3D-video opnames maakt van uw gebit en mond.

gebitsscan mondscanner

Wachtruimte en balie vernieuwd

In de week van 29 okt t/m 2 nov 2018 is er flink geklust in de praktijk. De balie is geheel vernieuwd, de vloerbedekking in de entree en wachtruimte is vervangen. In verband met de privacy is ervoor gekozen om de balie te kunnen afsluiten met loket glas.